Baspaketet Nöje

För dig som nöjer dig med utbudet i Baspaketet – men vill se extra mycket serier, dokumentärer och barn-tv. Här får du bland annat 9 renodlade barnkanaler, massor av natur- och fakta samt film- och seriekanaler som exempelvis FOX, TNT och TV4 Film.

349kr /mån

*Priset avser månadskostnaden för de färdiga paketet.

En engångsavgift avseende installation av eventuell extra hårdvara kan tillkomma.

Kanaler som ingår

CANAL DIGITAL

Hos Canal Digital kan du bland annat välja mellan kanalpaketet Bas, Bas Sport, Bas Nöje och Familje. Läs mer om de olika färdiga paketen, beställ eller kontakta oss för rådgivning eller en gratis konsultation kring just ditt behov av utbud och lösning.

Specialanpassad helhetslösning

Du kan beställa ett färdigt kanalpaket eller  kontakta oss för rådgivning eller gratis konsultation kring just ditt behov av utbud och lösning. Vi ordnar allt till dig – från beställning av anpassat kanalutbud till montering av hårdvara och slutinstallation. Du ska bara kunna luta dig tillbaka i soffan och börja använda din tv-utrustning direkt efter att vår tekniker är klar.

Flytta med ditt Canal Digital-paket

Flytta med ditt tv-abonnemang – vi hjälper dig att komma igång. Vi ordnar installationen åt dig. Hör av dig till oss för att boka in din tekniker.

Se tv i sommarstugan

Skaffa en box till sommarstugan med eller installera en ny parabol/antenn som gör att du kan flytta med boxen som du har hemma. Vi hjälper dig med installationen som gör att du säkrat upp för regniga sommardagar.

Signalfel

Om det uppstår signalfel eller andra oväntade fel som gör att du inte kan använda din box eller ditt abonnemang optimalt så kommer vi gärna ut och hjälper dig. Hör av dig till oss för att boka in din tekniker.