Viasat Bas

Premium från Viasat är ett fullspäckat kanalpaket för dig som tittar mycket på tv. Här får du Viasats alla tv-kanaler med allt från sport, film, barn- och faktakanaler till ett förmånligt pris.

755kr /mån

*Priset avser månadskostnaden för de färdiga paketet.

En engångsavgift avseende installation av eventuell extra hårdvara kan tillkomma.

Kanaler som ingår

Kanaler

Playtjänster

Streamade Kanaler

Viasat

Hos Viasat kan du bland annat välja mellan kanalpaketet Bas, Mellan, Stor och Premium. Läs mer om de olika färdiga paketen, beställ eller kontakta oss för rådgivning eller en gratis konsultation kring just ditt behov av utbud och lösning

Specialanpassad helhetslösning

Du kan beställa ett färdigt kanalpaket eller  kontakta oss för rådgivning eller gratis konsultation kring just ditt behov av utbud och lösning. Vi ordnar allt till dig – från beställning av anpassat kanalutbud till montering av hårdvara och slutinstallation. Du ska bara kunna luta dig tillbaka i soffan och börja använda din tv-utrustning direkt efter att vår tekniker är klar.

Flytta med ditt Canal Digital-paket

Flytta med ditt tv-abonnemang – vi hjälper dig att komma igång. Vi ordnar installationen åt dig. Hör av dig till oss för att boka in din tekniker.

Se tv i sommarstugan

Skaffa en box till sommarstugan med eller installera en ny parabol/antenn som gör att du kan flytta med boxen som du har hemma. Vi hjälper dig med installationen som gör att du säkrat upp för regniga sommardagar.

Signalfel

Om det uppstår signalfel eller andra oväntade fel som gör att du inte kan använda din box eller ditt abonnemang optimalt så kommer vi gärna ut och hjälper dig. Hör av dig till oss för att boka in din tekniker.